CUBA KOMEN DULU WEEK BERAPA KAMU SHOPPING BARANG BABY. Hehe

Sekarang baby dah masuk trimester kedua. Doakan yang baik-baik uollss

45 Balas

Saya beli almost semua barang time sale 11.11. Tapi time tu dah week 29. Tak kira week berapa la, janji ada sale, saya grabbbb. 😆

saya dulu sebulan sebelum bersalin...ikut duit suami gak. Tapi kalau ada duit sendiri start preggy dah membeli 😅

8 bulan bru beli...sbb mood swing abis...masa 8 bln tu pn mmg paksa jgk jalan g beli...kalau x malas je manjang

13-14w mcm tu sy beli dlm 2-3Barang .next month beli lg 2-3barang lama2 lengkap dah..

Saya tiap bulan beli satu barang. Jadinya semua barang cukup2 tak lebih tak kurang

30 weeks baru beli sikit²..mana yang penting ja sebab anak no4 dah..

7bln beli sikit2 brg bby ap yg prlu trs basuh kms tkt lahir cpt. .

beli masa ade duit. sbb suami kerja sorg. lengkapkn sikit²..

29 weeks. Tp baju baby banyak org bg. Beli yg tkda je

masuk 6bulan sy suke shopping sebb time tu dh nmpk gender beby..

4y ago

Harapnye cpat tau gender baby. Hr tu tak boleh lg