35week 2day

Sekarang 35minggu tapi perut kerap sakit tapi tak lebih dari 10minit lah . Mengeras pun kejap² bila pegi hos kena tahan sehari je lepastu keluar sebab oke dah balik rumah comfirm macam sakit² tak selese .. Tu tanda dah dekat nak bersalin ke guys ? Please answer .. Hm kadang mood takde bilaa sakit ni terus jee ??? .

2 Balas

Boleh baca rasanya topic Braxton Hicks contraction a.k.a false contraction. Sebab dia macam contraction nak bersalin tapi irregular in time. Like training how to feel the real ones. Moga dipermudahkan 🤗

Yupp .sy pun 35weeks rasa macam tu..sy tahan aje sis..doa aje banyak2 sampai cukup 36weeks next [email protected] pun xlarat slow aje jalan..due kita sama la sis, 13/8 kan..😊

5y ago

Byk kn makan buah la sis..sy buat macam tu alhmdulilah ok..tapi yg perut mengeras tu sy pun rasa..memang selalu skrng..