35week 2day

Sekarang 35minggu tapi perut kerap sakit tapi tak lebih dari 10minit lah . Mengeras pun kejap² bila pegi hos kena tahan sehari je lepastu keluar sebab oke dah balik rumah comfirm macam sakit² tak selese .. Tu tanda dah dekat nak bersalin ke guys ? Please answer .. Hm kadang mood takde bilaa sakit ni terus jee ??? .

2 Balas

Yupp .sy pun 35weeks rasa macam tu..sy tahan aje sis..doa aje banyak2 sampai cukup 36weeks next [email protected] pun xlarat slow aje jalan..due kita sama la sis, 13/8 kan..😊

5y ago

Byk kn makan buah la sis..sy buat macam tu alhmdulilah ok..tapi yg perut mengeras tu sy pun rasa..memang selalu skrng..