Asyik terjatuh bila berjalan

Sekarang 13 minggu... Sejak bulan Februari & Mac ni, dah lebih 5 kali asyik terseliuh dan terjatuh.. adakah kerana keseimbangan badan dh x stabil ek? Sakit btl pergelangan kaki bila asyik terseliuh jer.. 🥹🥹🥹 ada tak yg berpengalaman macam saya?

1 Balas

Tak ada pulak sy terjatuh. Tapi ada juga rasa makin berat dekat perut. Sy selalu terkejut. Terjatuh tak pernah lagi. Selain kena elak daripada terhentak, urat2 pun kena jaga supaya dapat salurkan apa yg sepatutnya pada baby. Sis kena lebih berhati2 ya. Buat apa2 slow2 je. Pakai kasut/ selipar yg selesa dan sesuai

1y ago

itulah.. setakat ni kalau pakai kasut xpernah lagi terseliuh.. kalau pakai selipar selalu terseliuh.. hari ni jatuh lagi.. sakitnya sampai ke tulang punggung..