Fasa Trimester

Mumy² skalian. Masa trimester ni kandungan 8 weeks mmg mata mumy² mudah rsa mengantuk ke? Mcm ada rsa asyik nak baring jer. 🥹🥹🥹

6 Balas

Sama la..keja sy 24jam nak tdo dan baring ja bgun pun tuk mandi dan mkn 🤭 naik lemas badan tak tau nak buat apa dh 😂

1y ago

🤭🤭🤭 kan...bgn ddk skjap pn bla xtau nak bt apa last² baring balik.. 🤣

Ya, normal. Enjoy the moment, rehat je. Nnt dah bersalin, kurang dah rehat uruskan diri, anak dan rumah.

1y ago

Sama-sama

sama lah heheheh.sekarang dah msok 10weeks 1hari rasa nak baring jerr .sedar2 dah tido.😅😅

1y ago

🤭🤣🤣🤣

sy dari awal smpai skrg 6minggu pn masih mngantuk sgt..harini 6minggu 2hri,mnjadi2 mual.

1y ago

Sma la mmy.. sy msuk 8mggu dh. Mengantuk dia tu.. adoi. mcm xckp tdo pula. huhu..

Huhu sama time pukul 10am dgn 7pm beratnya mata

Betul, asyik nak baring & tidur & makan.

1y ago

huhu.. everyday is tired day.🤭😅