Urat terseliuh semasa hamil

Salam semua.. sy rasa urat sy terseliuh skrg kt bahgian punggung.. sy angkat kaki kanan masa pakai seluar dlm and rasa nk terjatuh tp cepat2 turun kan kaki smpai kiki smpai pinggubg sebelah kiri rasa terseliuh.. sakit nk bergerak and tgah sarat 32 mggu 😭

1 Balas

Sis better pakai seluar sambil duduk di kerusi. Sy pn mcm tu. Rasa tulang punggung longgar sikit sakit bila nk pakai seluar. Last2 mmg kna pakai smbil duduk bru ok.