Due date 6/9 selamat bersalin

Alhamdulilah 28.8.23 dah selamat melahirkan baby boy secara normal. Semoga urusan momy2 semua dipermudahakn. Amin

19 Balas

saya kandungan karang masuk ke 39 minggu due 2hb 9 perut ada lah mengeras bahkan sering buang air kecil rasa sakit jugak kepala MCM turun bawa..harap2 Sya d permudahkan bersalin nanti😅😄

Alhamdulillah, tahniah sis.. Doakan saya jugak ya bersalin normal tanpa koyak tanpa jahit... Saya due 6/9 tapi 30/8 ni dah kena serah diri... Sekarang ni pon masih xdak tanda2 nk bersalin😅

8mo ago

InshaAllah semoga dipermudahkan 🥰

sama due ngan sy... sy msih blm bersalin.. miss v dh sakit sgt dh rasa.. nk bjln pn ssah.. cntraction main2 lg.. lma nye rsa nk bsalin.. awak klua tnda apa ye sblm bsalin

8mo ago

hmmm sme n saye

tahniah awak, saye due date same n awak, msh tunggu tanda turun lagi esk dh 39 weeks moga baby cepat keluar huhuhu. dh tak sbar nak tgok dia huhuh

8mo ago

ni pn dh xpk sakit bersalin nnt pk nak jumpa baby je.. tp lum lg turun tanda.. hihih

saya due 1/9 pun blm ada tanda2 lg.baby syok ddk dlm perut.minta2 lh jgn overdue.klu x kena serah diri 8/9 ni.xsabar dh nk jmpa baby

Alhamdulillah..tahniah..selamat berpantang..doakn sy d prrmudah jg..and d Beri rezeki bersalin normal ya..in Shaa Allah aamiin

8mo ago

InsyaAllah amin

Sama due. Alhamdulillah selamat bersalin bby boy normal juga🫰🏻. 25/8/2023 🥰. Selamat berpantang

doakan sy jugak sis due date 8/9 ni hrtu 37w Jalan 1cm baru skrg dh 38w3d Masih menanti tanda²

8mo ago

Banyakkan excersice. Jalan itik selalu ye

sy due 5/9... alhamdulillah selamat bersalin pd 23/8..sy dipaksa bersalin awal..huhu...

saya pn due 6/9 tapi belum ada tanda2 lgi , doa kan saya selamat bersalin ya 🥰