minta pendapat

sekadar ingin luah dan minta pendapat .apa pandangan kamu... bila suami bawa fon dalam tandas???.... rasa2 nya ada sesuatu tidak kena ka. atau ada perkara suami sembunyi kan dari kita???

89 Balas

Suami sy.. Masuk fon ke tandas pabila membuang sje sbb bosan, kadang dgr dy bkk YouTube.. 🤣

Usually tengok fb atau main game...but if he stays in toilet too long then it is very suspicious...

ya..suami sya pun bawa fon dlm tnds. tapi dia main game..sound kuat smpi kluar..jd x la sya tnya

5y ago

Sama hahaha.. Bawa fon dlm tnds utk main game lol

suami slalu tgk utube dlm tandas.. mencari ketenangan kot sambil membuang😜😜🤣

Kalau saya dah biasa dengan situasi tu. Katanya ambik mood nak membuang dengan tenang 😂

pekara biasa la tu, apa pun selagi dia x berubah sikapnya , jgn fikir bukan2

Normal da tu skang ni. Suami saya pagi pagi mesti lama dalam toilet tu sebab baca news

cuba tanya dia buat pe. mcm asben sy dia baca news takpun main games 🤷🏼‍♀️

Xyah pikir pape nt stress ank xsuka..doakn je fon jatuh dlm jmbn 2 😂😂😂

biasa je,sbb sya p tnds pn bwa fon juga... boring juga msuk tnds hadap pintu 😂