minta pendapat

sekadar ingin luah dan minta pendapat .apa pandangan kamu... bila suami bawa fon dalam tandas???.... rasa2 nya ada sesuatu tidak kena ka. atau ada perkara suami sembunyi kan dari kita???

89 Balas

jgn fkir bukan2 sgt sis hehehe.. sbb kt rmh sy dh jd budaya dh bwk phone sambil memerut..mana x nya kami dua2 wartawan (saya dh berenti keje) tapi dlu sop cmpny xjwb phone 3x, kena warning letter..jadi phone tu mmg bff masing2..xblh hbs bateri, xblh brenggang, berak pn mesti dgn phone. time solat jela satu2nya alasan kukuh nk tgl phone 😂😂😂. kbanyakan indivdu mcm tu sis sbb dh tbiasa terisi dgn sosial media atau bahan bacaan dlm phone kan.. klo xmain game, mesti dia baca berita.. 😊😊

hahaha . rasanya itu normal . suami sy kdg2 bwk jgk fon . tp xselalu .. saya pun bila2 boleh bukak fon die. tp kalau nk main game ke ape ke dalam tandas rasanya tak pernah 😂 die buh dalam poket je.. rasanya suami saya bkn jenis main fon dlm tandas . baik die main fon sambil baring2 kt katil 😂😂😂 ade bantal , ada selimut . nothing to worry la sis.. perasaan awak je tu...

Suami saya pun bawa fon kedalam tandas. Dia cakap dia mesti main game dulu baru boleh melepas. Kadang² hp saya pun dia bawa juga kedalam tandas. 😂😂 besangka baik je awak. Awak lebih tahu dan kenal suami awak macam mana. Elak kan betengkar. Sebab ia akan buat hati kita sakit.

4y ago

sma laaa kdg2 bengang jugak xleh ke klaw nak berak tu xyh bwk fon , tp lama2 dia fham la

bawa hp ke tandas takda pelik sgt, jadi pelik bila dia mula runsing klau kita pegang hp dia, mula tak tenteram, tak sempat kita nak tgk dia dh ambik balik bg alasan mcm2... guna six sense yg smua wanita ada, tipu la mcm mna pun, isteri tetap akn tahu. lmbt or cepat je..

Suami saya tk bwk masuk phone dlm tnds. Tp dia akan buka pintu sikit pintu tnds 😂 hmm kalau mcm abg sye, ye dia bwk phone masuk tndas sbb bosan lama nk membuang. Siap layan movie. Nasib akak ipar pun fhm. Akak ipar kata better f2f. Memula pun dia ada slh faham dlm hal ni.

Sama jugak suami Saya selalu bawa fon ke tandas Saya pun pernah Tanya kenapa bawa fon ke tandas dia jawap .. bosan la duduk dalam jamban lama2 so main game . Hahaha .. aka jangan stress Dan pendam dalam hati kalau rasa nak Tanya .. Tanya je dgn suami aka ...

suami sy pun setiap kali pegi toilet bwk fon. mula2 kahwin sy hempas fon dia. tp dah lama2, baru sy tau tu prangai dia. sbb dia jnis berak lama .so dia boleh la main game, dan bermedia sosial waktu tu. sbb nnt dia takde masa dah sbb dia busy.

Klu mcm suami sy.. dia bwk phone ke tnds.. smpai nk dkt sejam.. first tu ingt dy call org.. tp ad skli tu sy trdgr suara Mobile Legend 😂 Sy cll byk2 kli untk kcau dia main gme.. last2 dia fadeup, bole plk smbung ats katil 😌

Suami saya setiap kali mandi ke berak ke mesti bawa phone . Kalau jenis suami dr memula kenal memang jenis macam tu takpa kalau tetiba berubah drpada bukan jenis yang suka bawa phone dlm toilet tetiba bawa ha tu SESUATU SANGAT 😅

nak tau dia bt apa...vc lh🤣🤣🤣...klau suami sy mmg bawa fon dlm tndas sbb duk main game or tgok utube🤭...cuba lh tnya suami "knp bawa fon masuk tndas!!??"...x slh tnya dari duk semakan kpala otak fikir y negatif..