minta pendapat

sekadar ingin luah dan minta pendapat .apa pandangan kamu... bila suami bawa fon dalam tandas???.... rasa2 nya ada sesuatu tidak kena ka. atau ada perkara suami sembunyi kan dari kita???

89 Balas

suami msti layan game ,, game x boleh tinggal so kena bawa tndas lah

Sis jgn pikir yg bkn2..bersangka baik..sy pun msuk toilet berak bwk fon..🤣🤣🤣

5y ago

Sama la..buang boring kn. Haha

klu suami sy mmg slalu bwa hp dlm tandas.. tgk video dlm fb/youtube😂

suami saya pun bawak phone dlm tandas untuk main game

There is something wrong somewhere.. bertabahlah ye sis.. 😣😣

Terbalik plak dgn saya... Wife yg selalu bwk fon dlm toilet.....

suami saya mmg bawa HP dlm tandas,dia main game sama tgk tiktok

Think positive.. kot dia takut sorang2 dlm tndas tu... Haha

Bersangka baik. Maybe nak main PUBG gamaknya. Hahaha! 😂

normal kot rasanya. biasanya main game ja tu😅😂