Buasir Berdarah

Minta pendapat/pandangan di atas pengalaman 1.Ada tak mommy2 yg kerap buasir berdarah bila kandungan makin membesar? 2. Bahaya ka untuk kandungan?

1 Balas

Sy pernah kena waktu pregnant ank 1st, tp waktu tu awal lg bru 2-3bulan cmtu sbb awal kehamilan sy sembelit teruk.pegi klinik doc bg ubat sapu, klu sakit letak ubat..alhamdullilah ank sihat dah 3tahun

5y ago

Tula sebelum ni sembelit je. Sekarang kerap bdarah risau pula utk kandungan.