minta pendapat

sekadar ingin luah dan minta pendapat .apa pandangan kamu... bila suami bawa fon dalam tandas???.... rasa2 nya ada sesuatu tidak kena ka. atau ada perkara suami sembunyi kan dari kita???

89 Balas

Doa baik2 je sis. Suami sy pn sllu bawa fon dlm tandas. Boring katanya. Sy pn sllu jg bawa fon dlm tnds..haha.

suami saya mcm tu. tp dia main game atau tgok fb ka..org laki ni kalau berak lama.. boring la tk bt apa😂

Suami saya DRI sebelum kawin mmg dah perangai mcm tu.. Dia mmg kena bawak fon msuk toilet sbb sunyi hahaha

kalau saya whatsapp buat scan .. biar tahu siapa je dia chat nak lagi dia pegawai po... ramai orang cari

Sya yg slalu bawak fon masuk tandas... Huhuhu sbb bosan... Menunggu... Tapi fon suami sis ada pasword x?

suami sye kalau 💩💩 pon bwk masuk Hpon.. sambil2 yak tu layan game 🤣🤣 positif je sis..

Ramainya yg sama dgn suami sy 😆 kdg2 nk suh cepat, call je die.. Melabur smbil layan game mmg lama..

Main game Tu, X pon tengok anime.. suami sy pon selalu bawa hp masuk tandas.. bila check fon, ok je..

Suami saya main game . Dalam tandas tu bolehh connect dengan kawan dalam pubg .. 😁

suami sya xbw hp ke tandas tapi sya lak yg gemar bw hp ke tandas.menghilangkan kebosanan.think +ve.