minta pendapat

sekadar ingin luah dan minta pendapat .apa pandangan kamu... bila suami bawa fon dalam tandas???.... rasa2 nya ada sesuatu tidak kena ka. atau ada perkara suami sembunyi kan dari kita???

89 Balas

Kalau memang daripada awal kawen dia macam tu ok la. Memang perangai dia. Tapi kalau tiba2 je dia macam tu. Sesuatu sangat😅

Sama laa..dgr dia kutip coin dkt game..dgr youtube..haha..kdg2 ketuk pintu tnye ok ke x..takut berak smpi pengsan..haha

ke husben bwk hp utk tgk jam..tkut mandi terlalu lm..atau memerut terlalu lama duk dlm blik air..sbb tu dia bwk sekali

suami sy jenis main game🤣 sy pn mmng jnis bawa fon. pernah skli suami layan movie sampai sejam dalam toilet😑😂

suami sy bawak fon pergi tandas. tp, kalau die bawak die mesti buka pintu tandas sedikit memudahkan untuk sy tgok🤭

Sama dgn suami kite ngan abg ipar kite.. masuk toilet mesti bawa phone... Kateny layan movie sambil hmm hmm😂😂

suami selalu mnta izin nak bawa fon kalau buang air besar sebab dia kata dia bosan asyik mnghadap pintu😂

4y ago

Sama lh sis gn suami sy..slalu nye suami sy bawak hp dlm tandas sbb main game😂😂

suami saya jenis x bawa hp dlm tandas,n hp dia saya tau pasword..mgkin suami awk main game kot,think positif je ye

Sy pon bw kdg2 hahaha sbb bile membuang dr tmenung tu baik laa tgok hp 😂 bersangka baik je wlpon rs fishy kan

Laki aku pun bawa fon masuk tandas layan video lagu atau video² dekat fb..smpai luar pun dengar suara fon dia