minta pendapat

sekadar ingin luah dan minta pendapat .apa pandangan kamu... bila suami bawa fon dalam tandas???.... rasa2 nya ada sesuatu tidak kena ka. atau ada perkara suami sembunyi kan dari kita???

89 Balas

biasa lah lelaki bgitu sis klu buang air besar , mesti bawah hp tengok YouTube atau main game ,suami saya bgitu ,kedang saya marah lama betul dlm tnds 😂

jgn fikir bukan2 sis,mgkn husband ssh nk berak kot,tu yg amik masa sambil tgk video...xpun lepas melabur dia nk snap gmbr😂😂😂😂😂fuhhh leegaaa

Relax jak sis jgn sja hp ada paswood itu bru sis syak wasangka...🤐🤐🤐 husbnd sy pun bgtu hehehe x blh x bwa hp msuk tandas

sama la suami saya..normal je sbb saya pun kdg2 bwak jgk..as long password hp dia kita tahu ..😁n dia pun xde act pelik2 or mcm sorok something

InsyaAllah baik2 ajer tu ..positifkan je diri ..mgkn dia skadar nak scroll2 fB/iG je tu.😊kdg boring gak dok dlm tandas tu lama2😅😅😅

suami sy bwk kalo dye 🚽💩💩 dye kate bosan berak to dye main game sy salu ckp..bia mase tgh memerut hp jtuh..bio pdan muka😂😂😂

suami sy n sy dua2 bwak fon ke tandas..mbuang smbil main game.. tpi sejak ada anak (1st baby) ni..kami dua2 dh xde dh tabiat tu..hahaaa

main game tu.. husband sy camtu kalau ke tandas. tp henfon dia takde password pun. kalau tak ke tandas dia letak je merata..

Positif je sis . Suami saya pon jnis mndi ke poopoo ke mmg bwak msuk fon sbb nak men game & tgok ig hahaha . Inshaallah xde pape tuu

suami sy memang masuk tandas selalu bawa phone. dia bukak lagu sambil mandi. jadi tak pelik sgt sebab dari awal kahwin memang mcm tu