assalamualaikum.sya dh 34minggu 2 hari..normal ke klau sakit belakang .bru hari saya sakit belakang

sekadar bertanya

4 Balas

Normal. Punggung rs berat, sakit celah kangkang, skt tepi pinggul, skt bontot... Semua tu normal bila dh msk 3rd trimester

Normal sy bru blik hosp sb sakit blkg ngilu rasa blkg tp doc ckp ok je sb mmg akn sakit blkg bila bby nk bsr ni

Normal tu sakit belakang sbb baby makin besar, berat kena tampung tu.

normal

2y ago

ok tq sudi jawab