Normal Ke Sakit Belakang?

Hai mommies sy nk tanya kandungan sy bru nak masuk 6minggu tapi sy kerap sakit belakang normal ke tu?? Sorry bertanya sebab anak first

2 Balas

Normal saya pun 6 minggu juga tapi masuk 7 minggu 3 hari anak pertama still sakit pinggang taklah slalu sbb sakit pinggang nie kan normal janin ingin mmbesar ?

5y ago

Yala sbb first kan . ?

Normal. Sy pn sakit blkg ms awal pregnant tp anak 2nd. Ank 1st sy tak sakit belakang. Semua pregnancy lain2.