Demam mengejut🥲 ibu pregnant boleh ke mkn ubat panadol ?

Ptg semlm tiba ii rasa mcm nk demam, lepas tu dh lewat mlm sikit badan start sakit ii, badan rasa mcm kena hiris dgn pisau , huhu allah je thu 😌 badan kjp sejuk kjp panas..nk tdo pn x selesa dah😞, kepala rasa mcm nk meletop 😌 #pleasehelp #bantusharing

1 Balas

better pergi klinik biar doc yg prescribe ubat. lebih selamat. sy ttbe ada alahan dkt kulit ada pkai ubat yg sedikit steroid tp sy yakin je pakai sbb ubat tu doc yg prescribe, bukan beli sendiri

1y ago

Okay tq , besok sye try g klinik