ibu mengandung 41 minggu demam

Sejak semalam saya batuk.. tekakrasa gatal sgt.. sjak semalam pula baby kurang gerak (x mcam biasanya) dan hari ini ditambah lagi momy demam.. 2hari lagi dah nak bersalin doktor cadangkan induce.. so klou sekiranya sampai hariminggu sakit ni x oke lagi..boleh lanjutkan proses bersalin induce ni?? And apa petua biar demam/ masuk angin serta batuk ni dapat sembuh ??

2 Balas

Dah 41minggu... Better rujuk doktor... Sbb dengan keadaan demam dan tak sihat tu boleh effect baby juga..

If demam, kena g hosp terus sis.. bahaya kalau demam dh hujung² nie.. jgn tggu tarikh yg doc bagi..