Ada tak cara hilang gatal di miss v

Sejak saya masuk 32week nie miss v gatal udoh..dekat bahagian bowoh dan tepi2 bibir..mcm2 pakai ubat doh tidak dikesan..boleh dok bagi pertue sikit..cuci bersih sokmo doh tapi tetap gatal nok jalan jauh dok selese

2 Balas

saya sama jugk mcm awak. apa saya buat alhamdulillah berkesan . saya kalau terasa gatal tu datang saya akan basuh miss v dgn air suam . tayah pakai sabun atau apa apa. just basuh dan sental tepi tepi tu kasi daki daki turun dgn keputihan yg dh kering . and korek dlm miss v kalau ada keputihan. dan kerap cukur bulu miss v kalau dh pnjng. kadang gatal tu sbb dia cucuk cucuk. at the same time saya takbole makn mannis manis. kalau makan manis nnti jadi gatal serta keputihan . banyakkn minum air kosong. so far alhandulillah.

maaf puan sy tidak pnh mengalami nya.. em..tp xpe sy try up status puan ni ea..jika.ada.mommy yg pnh alami blh share pnglmn mereka dgn puan.mg cpt sembuh..aamiin