bintik ii dan gatal pada bibir miss v

bahaya ke ada bintik ii gatal di bibir miss v ketika hamil ? ada keluar keputihan susu tapi tak gatal , yang gatal bintik ii di bibir miss v

2 Balas

bintik2 gatal ni selalunya sbb kita ada tergaru, jd elakkan pakai pantiliners, jgn garu,selepas buang air kecil pastikan area tu kering dan pakai pakaian dlm yg selesa, tukar seluar dlm jika keputihan terlalu banyak, nk solat pn tak boleh ada keputihan. InsyaAllah sekejap je bintik2 gatal tu hilang.

better g jumpa doc pakar wanita n chck sblm ia melarat..mg cpt sembuh dan dpmudahkan segalanya amiin