Masalah permakanan

Sejak mengandung saya lebih pada makanan penas atau goreng.. padahal sebelum nie tak suka makan pedas sebab akan lemahkan hafalan... Jadi masalah sekarang Kalo makan pedas mesti pedih dekat ulu hati, nak makan benda manis2 pulak kebanyakkan akan muntah balik...macam mana saya nak atasi untuk makanan harian ya😔😔😔

1 Balas

saya pn suka makan pedas masa mengandung. apa saya buat, bila tdo, tggikan bantal kepala (45 darjah), minum susu