36 weeks

Sejak masuk minggu 36 ni. Baby active semacam.. 2 3 hari ni kul 2ptg da complete 10 gerakan.. Sllu kul 3-4 ptg bru complete. Tu pun xda la active mcm akhir2 ni.. Bole terasa pergerakan dia yg kuat skit.. Normal ke ya?

1 Balas

Normal.anak saya complete by 12pm. Sekarang dia dah 3bulan.sihat. maybe dia dah nak turun tu kot.😅

5y ago

😊kalau rasa bimbang boleh je call klinik kesihatan tanya dorang if normal ke tak sebab ada juga dulu time pregnant dorang kata terlalu laju baby pun susah juga.but so far my anak sihat.especially kalau time minum air sejuk tu.