Bayi gerak perlahan

Sy dah 36w 5day rasa bby kurangaktif dari biasa la gerakan tu selalu jam 2ptg-3ptg dah complete 10 gerakan sekarang kul 4 lebih kdg gerakan tu pon perlahan je Normal tak yer?pagi ni pon puas panggil sekali ja dia gerak lepas tu slow balik #pleasehelp #bantusharing

1 Balas

Terus ke hospital puan. Even gerakan perlahan dan tak aktif macam biasa. Biar doktor pantau dan cek melalui ctg dsb. Moga dipermudahkan urusan.

3y ago

awk trus g hptl jgn akt mudh ,. sbb kdg 2 kite x thu ape2 blh jdi yee ,,