test upt.

seeloknya waktu pgi ke mlm yee test upt. .utk thu kita pregnant or not

20 Balas

First in morning urine. Masa kencing tu. Jangan ambil air kencing yg first. I means. Masa kencing tu lepas kan sikit dulu pastu tahan amek bekas baru kencing dalam bekas. Dulu doc suruh buat macam tu. So try lah yaa

5y ago

ouhhh baik. .tengs qeu awk🌹

Upt skrg dah canggih, bila2 cek pon boleh, kalau betul pregnant memang akan naik dua line, terang dgn tak terang je. Saya mlm2 test x sbr nk tunggu pagi. 😆

Waktu pagi, kencing yg pertama. Kandungan hcg (hormon hamil) masa tu yg paling tinggi. Buang kencing yg mula2 kuar tu sikit, pastu sambut yg tengah2

sy buat suke2 hati . tetap hcg 2 line ada kalau pregnnt . sy dulu first pregnnt buat mlm . 2nd ni ptg . doc pun kata yg sama

Awal pagi is better.. Ambik air kencing yg kedua tu.. 1st air kncing tu xyah sambut..

Pagi2. Sebab time tu urine concentrated. So senang nk detect pregnancy hormone.

Awal pagi sbb masa tu kandungan hcg urine tggi,

seeloknnya waktu pg sis.. buat pt

Pagi sis..sebwlum kencing..sbb time ni hcg tggi..

5y ago

Mksd sy first urine

Early morning, fresh 1st urine lepas bgn tidur..