Ttg test strips

Hai,minggu lepas I check upt awal pg ....upt - so I buang....lepas hari yg sama time mlm I check blk ....I nmpk upt - so I x tunggu I buang Smlm I ambik test kit yg buang recheck blk yg test mlm tu nmpk double line so I confused....hari ini I check dgn clear blue tunjuk not pregnant.....

Ttg test strips
2 Balas

upt seeloknya cek awal pagi sis , air kencing pertama . result plk valid dalam masa 5min . lebih dari tu dah tak valid . kalau sis takyakin jgk bleh tggu 2minggu lagi lepastu cek balikk .

4y ago

tq

kalau nak cek upt. msti awal pagi sis .. lebih baik masa sis bru bngun.. insyallh ada rezeki ya..

4y ago

tq