Sedihnya ingatkan pregnant

Sedihnya ttc 4 bulan after dnc. Twrw suppose the day of my period tapi hri ni tetiba cramp perut & spotting mcm senggut nk period tu. Baru rasa bahagia nk test upt esok kot2 period delay 😭😭😭. Doakan sy semua mummy dipermudahkan nak rasa dapat baby 😭

9 Balas

inshaaAllah mudah2an Allah perkenankan doa sis.. yakin bila tiba masanya saat kita dh redha zuriat dtg.. aamiin2.. sy prnh rasa give up rasa mcm xda lah tu perut sy ni mmg susah nk lekat2.. sy fikir sy x mudah mngndung.. jadi masa sy yakin sgt2 sy xkan prnh dpt mngdung tapi sblm bbrpa minggu tu sy rasa mcm dpt byk tnda mngndung trmasuk period delay.. last2 cek pun sbb teringat asyik2 kena suruh g cek upt tapi sy malas.. jadi cek2 btul2 mngdung.. huhu.. tkjut sbb xsngka

3y ago

wahhh alhamdulillah.. syukurlhh😍 aamiin2 inshaaAllah kann

mg Allah mkbulkan segala doa puan..Allahuma aamiin..dan.mg apa puan impikan mnjdi kenyataan..Allahuma aamiin..sbr byk2 ea..in shaa Allah..ada rzki puan nti...smpai ms Allah psti akn bg...mg Allah pmudahkan segala urusan puan..aamiin #TAPSupermoms

3y ago

sm2 kasih...Allahuma aamiin...

alhamdulillah, saya ada baca post puan positive upt. teringat masa saya ttc hampir setahun setengah. sampai satu masa daya give up. saya tak bercakap fasal mengandung lagi dah. tapi rezeki Allah, saya mengandung ! sekarang dah 5 bulan.

3y ago

Alhamdullilah syukur, perasaan tu tak dapat digambarkan 😭😭. Sy doakan kandungan puan sihat & kuat ya amin

alhamdulillah.. tahniah sis! jom try set prenatal shaklee..jaga kandungan dgn nutrisi yg cukup & sihat..insya Allah..sy suggest sbb sy pun consume..dh 3 pregnancy..alhamdulillah.. http://wa.me/60192679814

Baru cek semalam. Alhamdulillah syukur pada mu ya rabb atas kurniaan malaikat kecil ini selepas 5 bulan ttc selepas gugur 😭😭🤲🤲. Terima kasih mumy semua yg mendoakan saya

3y ago

Terima kasih sgt2 yg mendoakan. Semoga doa yg baik2 berbalik kepada mumy semua amin 🤲🤲

semoga Allah SWT permudahkan semua urusan kita untuk ada zuriat sndri smpai ianya slmt dlhirkn d mka bumi ini dan ckup sifat Aamiin

tahniah sis! moga baby membesar dgn sihat. doakan sy jugak ttc 4bulan lps gugur 2kali. bru je period smlm, tkde rezeki lgi hm

3y ago

InsyaAllah Ameen tq sis ❤

Nak semangat sikit daripada mumy semua 🥺

Semoga Allah permudahkan segala urusan sis

3y ago

Amin terima kasih sis 🤲