Dpo13 delay period 6 hari

Sedihnya 😢 dah dpo13 delay period 6 hari then hari ke 7 turun darah mcm period. Egg white n spotting semua ada sbelum ni. Doakan sy dikurniakan zuriat..

3 Balas

Dpo13 belum lagi delay period sis. Dpo15 baru dikira delay 1 hari. Dpo ni kira dari opk negatif. Bukan ikot hari habis period. Nanti sis boleh cuba cara opk dgn betul. inshaAllah mudahkan ada rezeki. Saya share pengalaman sendiri dgn kira hari subur guna opk, dpo 10 ke atas dah boleh check upt.

Semoga sis dan suami dikurniakan zuriat. InsyaAllah amiin. Semoga dipermudahkan segala urusan.

amin