Hi mommy ❤️ kandungan saya baru 15 minggu tapi saya naik bintik merah satu muka. Adakah itu normal ?

Sedihnya hmm

2 Balas

normal sis , hormon pregnant..saya dulu pun muka dan badan tak ad apa masalah bila pregnant...naik smua bnda..jadi korban sikit la..lpas brsalin nnti bru pikir skincare smua tu iya sis ...yg penting kandungan sihat , fokus pada yang utama sahaja

Pembawakan time pregnant. Biasalah lain orang lain hormone dia time pregnant