Ruam di muka

Anak tiba tiba ada bintik merah kt muka kenapa ye? ada sesapa tahu tak? hmm first mom sorry

Ruam di muka
2 Balas

baru ni anak saya pon jadi macam ni jugak , boleh jadi anak ade elergik dengan makanan atau persekitaran , lepas sye sapu cream sudo cream Alhamdulillah beransur merah² tu ,cume anak sye tak boleh berpeluh lama² nanti naik balik bintik² ni

1mo ago

dia akan hilang berapa lama? kena pegi klinik ke eh

mungkin binatang mungkin alahan makanan ke susu ke cuaca ke persekitaran ke. byk punca blh sbbkan ruam

1mo ago

hmm, kena pegi klinik la baru tahu kan