Sedih

Sedih x terucap . Period dah lewat 9 hari tapi still negetif. Suami mengharapkan bulan ni dapat zuriat. Dah Hampir 2 tahun menunggu. Doakan saya ye awk

13 Balas

Semoga dpermudahkan urusan awak sis ... Doa yg baik2 okey ... Kadang2 bila lewat period boleh jd petanda nak lekat juga ... Mcm saya bulan lepas 20 hari lewat .. alhamdulillah bulan ni lekat dgn izin Allah.. Cuba amalkan seblm tdo pgg rahim .. bca ayat kursi ,al fatihah dan surah 3 qul dan baca doa nabi zakaria (hari2 baca x kisah pgi ptg atau malam ) Setiap pagi jgn lupa buat senaman .. dalam kepala fikir nak kuruskan perut je .. Makan kurma amalkan juga in shaa allah dpermudahkan urusannya😊

Msih awal tuh sis.. Sye dah lambat sebulan hari tuh,tpi still negatif,sya try tgu sampai lambat 2 blan, Alhamdulillah,positive.. InsyaAllah sis pun samalah...jan putus2 berdoa,sye sangat rsa amazingnya berdoa..

moga dipermudah urusan sis dan suami dan dikurniakan zuriat yang comel comelll amiinn 😍 keep positive yee ais rezeki tuh memang sentiasa ada jangan risau Allah bagi masa yang tepat nanti 😍 semangats!!

Semoga ade rezeki sis .. nanti cek lagi seminggu.. selagi blum priod inshaa allah ade peluang lagi ..

Sma juga kita sis, sya pun mcam tu sdh lama bkhwin msih juga blm ada zuriat,, sdh 6 minggu blum period lgi

Awal lgi tu.. Try cek lagi.. Sy 9ary lewat cek pon negative.. Try lagi dlm seminggu lagi

Mudah2an ada rezeki sis.. In shaa Allah.. Allah bagi tepat pda waktuny

Insya allah kita sama2 mendoakan utk jadi ibu & bakal ibu👍👌

Semoga ad rezeki zuriat buat sis dan suami.. Insyaallah amin

Saya 3 minggu tapi negatif positive. Negatif .. hmmm