Sabar menunggu

haritu lewat 2 hari period, sabar..xnak cek, takot hampa..then lewat smpai 10 hari, xcek jugak ? takot sngat sebab dah bepuluh upt guna sebelum ni..last2 period jugak.. ibu2 doakan sy ye, mana tahu doa ibu2 lebih makbul..doakan saya dapat zuriat ye..sy takot, takot xdapat tahan nangis, sbb mak mertua ckp sy ni rahim xkuat..hmmm

1 Balas

Awak boleh check dah period teratur ke tak , berapa hari cycle period , bila hari subur . Memang betul kadang belum rezeki tapi cari ilmu pasal pregnancy pun salah satu ikhtiar juga . At least tahu apa punca dan dengan tahu apa langkah yang patut ambil akan meningkat kan lagi chance kita nak dpaat zuriat tu . Awak pergi lah follow ig poliklinikfasya . Doc ni selalu post q&a pasal pregnancy atau pasal period . Boleh dapat ilmu free sambil sambil tu check mana tahu wife atau husband ada masalah ke