Upt negetif

Dua bulan x period tapi upt negetif walaupon sering rasa gejala pregnant.. kejang perut,mual,letih semacam dan mood down...bila cek upt negetif rasa risau la pula.. sedih.. klau ikut ni bby ke2 tpi pengalaman dgn frist bby yg da hampir umur 3 tahun ni x sama.. spotting tarikh yg sama jan n feb.. tpi kenapa upt negetif..😷😷😷

7 Balas

saya pun mcm sis. cek upt sntiasa negatif. tp rasa gjla prgnant.. suami bwak p scan n alhmdulilah dah ada janin pon dlm perut ni.. 8 mgu..tp cek upt tetap negatif

3y ago

cmne scan sis skrg ye? sbb sy dah delay period 3mggu lebih cek mula2 kabur pastu da xde line.. ingt mggu dpn nk p scan..

cmne sis skrg ye? dah scan blm? sbb siatuasi kita sama ank ke 2 lpas 6 thun ank 1st.. kli ni cek upt samar2 pastu -ve balik.. ingt nk scan next week.

kan.. TD sy p cek upt tetap negatif. doktor scan pun x nmpk APA. klinik kesihatan. tp bla scan klinik swasta ada jaa.. pening saya... sis scan klinik mana ya..

3y ago

cmne sis skrg ya? scan still nampak baby x?

hormon je tu sis..sy pn pernah tk period 3 bulan . Check kt klinik doc bg ubat untuk lacar period pastu period mcm biasa #TAPACTIVEUSER

Upt negatif sebab tak ada hormon hcg dalam urin. Maknanya tak pregnant.

Maybe perubahan hormon kot

Hormon tu