Nama anak.

Sedih pulak bila orang kata nama anak saya pelik. Aidrey Ilyasa bin Mohamad Nor Amrey. Pelik sangat ke? Ada cadangan lain tak? Kalau boleh nak simple je dan pendek. Huruf A.. Baby keluar puasa nanti ?

36 Balas

Ok je nama anak sis. Kalau ada maksud y elok apa salahnya. Macam saya nak isi nama anak Muhammad Ukail Rizqi. Tapi suami tak nak isi nama Ukail tu 😪. Suruh tukar. Dia nak suruh isi nama Rejab sebab anak nak lahir bulan Rejab.😪