Nama anak.

Sedih pulak bila orang kata nama anak saya pelik. Aidrey Ilyasa bin Mohamad Nor Amrey. Pelik sangat ke? Ada cadangan lain tak? Kalau boleh nak simple je dan pendek. Huruf A.. Baby keluar puasa nanti ?

36 Balas

rmi jer nama pelik,sya msa bpa p dftr kat JPN dlu,Jpn slh taip nama sya, now nma sya llki🤣..tpi saya x der mslh pun ngan nama sya..ha

Kalau maksud nama baik kekalkan jela. Pedulikan org kata. Nama anak kita kan buat apa nak ikut cakap orang 😀

nama pelik asal maksud baik tkpe... jgn name org kafir sdah. ilyasa tu nama nabi kan. aidrey tu ape mksod?

Rare ape. Takyah kisah la mulut makcik pakcik bawang holland. 😂😂😂Molek dah tu nama anak sis.

Takyah peduli lah apa kata orang. Itu kan anak awak. Suke hati awak lah nak letak nama anak apa pun

Aidrey cara sebut bunyi edri eh ?? ilyasa tu cara sebuy iliasa eh ? sedap jeeee xde yg pelik nyeee 💃

4y ago

Ye sis.. sebut edri/adri. Ilyasa tu sebutan mcm tu jugak, nama nabi.. aid tu sebab nak lahir aidilfitri nanti, rey ikut nama bapak dia amrey..

Ok ba nama anak puan tu...tak paya la dengar ckp org puan...bagus sdh nama anak puan tu

Sedap je nama tu. Asalkan maksud baik , abaikan je mulut² orang. Anak kita kan 😉

Jnji mksd tu baik dan sempurna.. Org nk ckp biar la.. Bkn dia nk tanggung mkn minum

Nama klu ade maksud bia kn la sis...ank sis..bkn ank diaorang...😅😅