Luahan hati

Sedih bila tu anak kita sendiri tp kena ikot cakap mak ayah mertua bg anak buah. Anak baru 5 bulan 16 hari. Anak kita biarlah kita jaga. Haihhh. Susah kalau mereka sendiri cakap "takpe dah boleh tu, tak lama dah 6 bulan" huhuhu. Saya bukan apa, saya takut nnti bila saya bg bubur kosong hari first boleh makan dia taknak sbb dah rasa manis buah. Apa pndangan uolls? Ibu buntu. Huhuhuhu

1 Balas

then ckp terus terang, xnk bg buah dulu nak ajar anak natural perisa. awk kena firm. luahkan dr rasa xpuas hati n terngiang2 smpai xboleh tdo.