Assalamualaikum.. sesiapa yg xmampu nk beli baju? Sy nk sedekah Kan baju .. hanya bayar duit pos je

Sedekah baju

13 Balas

Sy ada jumpa org cari baju babygirl haritu..n baju utk dia n anak2 sekali (teens). Sy tgh kumpul baju anak sy tp belum dpt nk bg sbb byk dh tak berapa cantik pulak lama tersimpan..kalau awk nk bg dia sy boleh tlg bg nombor

8mo ago

+60 11-2813 7996 nama dia Bibi tgh pregnant 35w..Sy ada hntar grocery kat dia guna Grab 2 hari lps, insyaAllah boleh percaya dia perlukan baju2 tu.

baju unisex klw ada sis sy terima ja, firtmom xtau lagi nak pilih baju yg betul2 sesuai utk newborn😅😅 0165140992

baju baby girl ke ? klau ada sye nk juga. dh pregnant 7bulan msih blum ckup klgkpan

nak sisi🥺🥺🥺kalau ada boleh juga..tgh pregnant baby girl.. 011-10716964

Saya nak sis 🥹 dh 7bulan x beli pape lagi . 01127661869

saya pu perlukn juga sis.dah pegat 7bln tpi blm bli apa2

Saya nak boleh sis? Tapi baju baby boy ke girl?

kalau ada lagi saya nak sis 0102723289

saya nak sis boleh?? 0189564834

baju dewasa ke baju baby ye sis?

5mo ago

masih ada lagi ke puan