Assalamualaikum.. sesiapa yg xmampu nk beli baju? Sy nk sedekah Kan baju .. hanya bayar duit pos je

Sedekah baju

13 Balas

Sy ada jumpa org cari baju babygirl haritu..n baju utk dia n anak2 sekali (teens). Sy tgh kumpul baju anak sy tp belum dpt nk bg sbb byk dh tak berapa cantik pulak lama tersimpan..kalau awk nk bg dia sy boleh tlg bg nombor

9mo ago

+60 11-2813 7996 nama dia Bibi tgh pregnant 35w..Sy ada hntar grocery kat dia guna Grab 2 hari lps, insyaAllah boleh percaya dia perlukan baju2 tu.