Baju babyy

Ada x yg nk sedekah baju baby boy?

10 Balas

Sy ada baju baby boy yg new born smpi 6 bulan, ada sekali dgn barut baby. Lagi, ada 2 beg huggies air soft size S yg tk buka n satu lg buka tapi dah tape balik sbb anak dh tk muat pakai. Sesiapa nak, boleh dm sy.

1y ago

@nadia kalo boleh Sye nk Pampers sis , sye bayar postage cod takpe

Saya pon ada nak bagi kalau berminat ws saya bnyk rompers, sleepsuit dgn jumpers. Ws saya bagitahu anak brapa bulan 🥰 01126513460

1y ago

Haah ada jgk unisex boleh pakai

Saya ada baju baby boy 0-6 bulan, kalau ada sesiapa memerlukan boleh dm ya ☺️ boleh pickup area sungai petani.

1y ago

Boleh whatsapp saya 0173277748

saya perlukan baby baby boy kalau ada yg nak beri , saya terima 0102723289

8mo ago

umur berapa?

Sy ade baju..ada katil baby ..Klau nak sape area Ipoh blh pickup

Sy ada baju baby Boy 0-6m nk Bg If sesiapa memerlukan

8mo ago

Hi sis . Sye nak boleh ? 01127661869

saya ada bju baby boy nak bgi..anak berapa bulan?

1y ago

boleh sis..ni no sya 0168021405

Baby berapa bulan atau tunggu melahirkan

1y ago

6bulan sis

Whatsapp ade tak? Nk bg baju

1y ago

Saya ada lagi boleh ws saya 01126513460

Area mana?