19week4day Hello mama yg due December Ada sudah start beli barang baby? Or Masi buat list dulu?

23 Balas

Beli sikit2, sbb smua kbnyakkan order online. Lagi murah. Menunggu takpe, at least dah order awal haha. nanti kita order lagi sikit, or boleh walk in ke kedai bila dah 25wks ke. sya kena order sikit2 dah sbb tak berapa larat nak jalan lama2 . sakit sngat pggang 🥲🥲 takut nnti makin besar perut makin tak larat nak kluar, nak sruh suami beli susah jugakk

1mo ago

Sy pun Ada juga laa beli online. nanti Akan walk in juga beli barang baby ni

byk beli kat lazada...hat murah2...doakan baby n ibu selamat...ada sejarah gugur n baby meninggal...ni kalau ikut kan kali ke 4 pregnant...baby kalau ada nk masuk 5 org... semoga baby sihat...

1mo ago

aaminn .tq awak

saya due awal bulan 12. barang pakai mana ada kakak dan abang dulu. jantina pun belum tahu lagi. InshaAllah 27week baru tpop mana perlu. semoga kita esp mama2 semua dipermudahkan semuanya.

Sy first mom, byk sgt brg nk kena beli.. jadi beli la sikit2 beli online je.. tgk yg ada sale terus beli..cari dekat shopee pun byk baucer dpt.. tkdelah rasa beban bila beli sikit2..

Kite add to cart je dulu tu pn add to cart yg jenis unisex punya sbb fikir nanti boleh pakai turun temurun 🤣🤣 dlm masa yg sama tgh buat list brg2 yg kena beli 😁😁

Sama wak, due december. Dah start add to cart brg baby kat shopee. Ada yg dah beli sikit2 buat stock up utk daily use. Tak beban sangat nak beli nanti.

1mo ago

Sama laa kitaaa 😊

Dah boleh start beli sikit2 tu sis. Nanti xde la terasa byk sangat keluar duit tu. Boleh buat checklist dulu brg2 yg perlu & start beli brg tu sikit2.

sy due awal bulan 12. barang semua guna yg sedia ada je. topup sikit² masa 25w nanti je. takde la terasa beban sangat kalau beli sikit² dulu 😊

1mo ago

yee kalau macam baju tuu pakai ja baju masa Anak first dluu. beli beberapa helai jaa yang baru

sy dah nk msuk 30w msih blom bli. baru keluarkn balik bju kakak dia.. cari yg mne sesuai untuk baby sbb baby boy...guna yg mne ada je..

dh blh beli sikit2 dlu. nnt takdekla trasa bnyk dgt duit keluar. beli yg penting je dlu. car seat stroller tu semua lps bersalin blh beli.

1mo ago

yaaa betul 😊 beli sikit sikit tiap Bulan