Tlg cadangkan nama baby boy bermula huruf K

24 Balas

Kamal : Kesempurnaan Kamarul Arifin : Bulan orang arif Kamaruddin : Bulan agama Khairuddin : Sebaik-baik agama Khalis : Suci, Ikhlas Kafie El-Azzam : Kemauan kuat yang sempurna Khalil Zayan : Sahabat yang dapat dipercayai sangat elok wajahnya Khairrazky : Pemberian yang baik Khaliq Naimullah : Yang Berharga Pemberian Allah Khafid Numan Rifai : Lelaki penghafal Al-Quran sebagai anugerah hidup yang tinggi

Khairil jamaludin🤣 Gurau eh jangan marah.. Khalish pun sedap

Khanafi 😂😂😂 Nama bapak saya. Tapi bukan hanafi sikat tepi la 🤣

2y ago

😂😂

ambik nama pejuang islam. Sahabat Rasulullah ke..cdangan je😬

Khalish, Khairin, Khairi, Khairish

Khalid Al walid... Khairunnas

khairul di pangkal nama 😬

How about.... Kyle,Keith,Kayden?

khairil khairi khairul

Khaisar / khalish 😊