Hai nk tnya...29 weeks berapa berat kndungan anda..blh shre...dktr ckp bby besar sikit...

Second bby

14 Balas

scan 28w berat bby 1.3kg repeat scan 30w 1.6kg.... nanti 32w kena scan lagi.... doktor ckp normal cuma kepala bby ade besar ckit.... takut nyer... takut kena refer pakar.... 😞😞😞

last scan 28w berat bby 1.07kg huhu risau jugak tp since doctor xcakap apa n repeat scan 36w nnti, positive thinking jala.. lgipon mmg sy jenis kecil pulak bby 1st

2y ago

masa lahirkan bby 1st tu brp week? kena tahan nicu x kes baby x cukup berat? maaf tanya sbb xda pengalaman

28w berat baby 800g je, kne refer pakar esok sbb uri pun kat bwh. doakan sy dan baby dimudahkan urusan dan sihat walafiat.

saya scan 27w 1.2kg je lpstu scan 31w naik cpt jdi 1.9kg..skrg dh 32w..tanya doktor ckp okay jee..

Sy scan 28w berat bby 1.2kg 1st bby.. Next scan 36w bru tahu berat bby lg..

Saya 29minggu scan baby berat 1.7kg.. Terpaksa refer pakar sbb baby besar...

Sye hritu scan dkt o&g dlm 1.4kg hahaha. Mcm berat je tp dr kata okay 😌

saya scan 28w berat baby 1.3kg , next scan 32w bru tahu berat bby lagi

2y ago

due saya 17.9

sy scan 29weeks 3 days baby 1493grams/1.5kg mcm tu.

29w berat baby 1.44kg...dr ckp normal ja...