Alhamdulilah twins

Salam ibu², sy pregnant twin 13 weeks skrg ,yg sulong sy czer ni kndungan yg kedua,yg ni mmg kena czer ke? Atau blh normal? Dktor ckp mybe czer awal.. berapa mggu selalu nye ye czer? and berapa berat bby twin?Snang nk bli brg² baby.. tq♥️

2 Balas

normally kalau kerjaan, jika mengandung twins pada 36 weeks dah kena serah diri untuk bersalin. normal atau czer tu nanti masa nak bersalin doctor akan check laluan.

2y ago

oo yke. 36 weeks ok lh jgnla awal sgt..

Tahniah sis dapat twin .Due date bila sis ?

2y ago

tq😍due date bln4 sis.