Buku pink Hai..nak tanya kalau second baby pregnant minggu ke berapa boleh buka buku pink?

12 Balas

Saya pon belum buka buku pink lagi..sbb ada pergi klinik swasta..minggu ke 9 baru check up balik dan bole buat buku pink lepas tu. Doctor nak cek dulu then baru pergi ke KK utk buat buku.

9mo ago

Ok..terima kasih..sy da whataspp nurse yg handle sy masa pregnant dlu..dia soh antr buku pink yg lama dlu..dia tulis2 dlu..nnti app dia bgtau ble