Buku pink Hai..nak tanya kalau second baby pregnant minggu ke berapa boleh buka buku pink?

12 Balas

First baby ke second baby ke third baby ke semua sama je procedure nya

9mo ago

x sama la sis KK tempat sy .. masa anak pertama tu .dia suru buat UPT dekat KK dulu comfirm kan walaupun dah scan dekat luar atau buat upt kat luar .. lepas buat upt kat KK baru dia bagi temujanji buka bukupink .. tapi anak k3 nie lain cikit sis .. kol dia suruh bawa copy ic surat nikah .. lepas dah bawa htr sana nanti diorNg akan kol .tapi best nya x perlu buat UPT dah. terus cekup mcm biasa ambik darah apa semua