Berat tak menentu

Sebulan lepas bukak buku (7weeks) pge check kat kk, berat sy turun 2kg mase tu kndungn (10-11weeks) cmtu..2 minggu pastu misi suh dtg timbang, berat turun lagi.. doktor terus suh sy dtg smnggu sekali timbang dan setiap kali timbang mmg berat sy turun antara 300-400g sminggu. minggu lepas timbang, tiba tiba naik 1kg ? terkejut pulak misi.. risau kena minum air gula.. ada yg sama tak jd mcm sy?? Dan sy alhamdulillah tdek morning sickness ☺️ skrg dh masuk 16+weeks pon..

1 Balas

Dah hilang morning sickness normal berat badan naik..sbb selera dh ada kn..tp jagala jgn min minum msnis2.