pakar sakit puan

Seblom ni sy ad byk tnye beberpe soaln..akhir dh terjwab..perut sy kosong wlaupon period delay n ad spotting² je until now..semlm dh cek urine -ve scan pon dh buat..so doc kerjaan tlg sy buat surat untuk refer pakar sakit puan di hospital selayang sebb dh ttc 3 taon 4 bulan..jdi sy nk tnye ad x sape² kt sini yg pernh refer pakar..mcm mane ye prosess nye ? Mkn mase lame x ? 1st prosder doc check n bgi ubat ye ?sy next week bru hntaq surat untuk dpt kn date appoiment..kalau ad yg berpengalamn mohon share boleh ? Tq

2 Balas

Depends gak sis...tengok atas org kalau xde problem suami isteri insyaallah cepat..tapi kalau salah sorang psgn ade maslh proses jadi lmbt...mcm Sye hormon memang tintong hbs...ushe diet sndri Alhamdulillah 8tahun baru Allah bg rezeki hamil kat Sye...

prut kosong maksudnya apa sis