kecewa

Hi sebenar i nak luahkan sikit , sebelum ni i pernah tny soalan but tiada siapa pun yg sudi jawab , bukan sekali tp bnyk kali , i bukan saja2 nk tny tp i tny sbb kan i betul2 tktahu , and i rsa kebanyakkan org dlm app ni semua sombong2

14 Balas

Sama la dgn sye sis.. Post banyak kali pon takde yang nak tolong jawabkan.. Mungkin soalan sye nie annoying kot.. Takpe la

4y ago

Maaf puan. Bukan annoying. Ini semua kerana kekurangan aplikasi kami. Kami akan cuba menambah baik dari masa ke semasa . Teruskan menyokong Kami ya puan🙏

sy pun pernah.. tye dr ngndung.. ank dh boleh minta adik dah pun.. x brjawab soalan tu. haha. sadis.

4y ago

Maaf ya puan bagi pihak team theAsianparent atas kekurangan kami.

Samalah.. Huhu rasanya dah dkt 1o kot soalan . Ada la 1 yg de respon.

4y ago

Maaf ya puan. Kami sedang cuba menjawab pertanyaan harian semua pengguna.

Yang keluar kt feed kebanyakannya soalan lama2.

4y ago

Ini kerana sekarang team theAsianparent sedang berusaha menjawab semua persoalan/post yang belum terjawab dahulu🙏