Angin sepoi2 bahasa

Sebelum tidur minta izin kat suami nak buang angin.Then selalunya time tgh tidur tulah angin sepoi2 bahasa dengan bunyi kuat bermaharajalela. Suami kata x acilah kentut time tidur, bukan seorang tapi dua orang pula tu . Apa nak buat kan, bagi saya tu normal. Ada sesiapa mcm saya juga?

2 Balas

Normal je sis. Tapi kalau lepas bersalin . Angin nak keluar je takdan tahan. Sampai berbunyi kuat pun ade. Haha malu rasa. Tapi lepas bersalin angin mmg banyak . Sy kentut je. Kalau yg dapat tahan tu sy tahan . Yg tak dpt tahan . Melepas

Normal je tu sis