Cara buang angin 7w

Hi, boleh tak share tips cara buang angin dlm badan? Sy tidur malam pakai stokin tp before tidur selalunya mesti badan berangin and susah nak tidur. Nak makan minum pun kadang berangin loya je rasa. Help mommy mommy #advicepls #firstbaby #firsttimemom

1 Balas

banyak angin sebab digestion kita slow down supaya baby dapat serap lg banyak nutrients. banyakkan makan fiber/ambil supplement and banyakkan minum air suam