Pregnant 5w2d ❤️

Hi, sebelum pregnant saya memang suka makan pedas . Jadi bila dah pregnant nih husband tak bagi makan pedas pedas . Tapi nak sangat makan pedas, bila makan tak pedas jadi macam tak kenyang 🥺🥺 Boleh tak makan pedas sekarang ? Macam sambal cili kering, kalau cili padi pedas sangat tak berani nak makan #firstbaby #firstmom

30 Balas

Saya pun suka pedas. Biasanya cili padi hijau tu selamba je makan, tapi sejak mengandung saya jadi tak boleh makan pedas. Perut meragam, jadi saya stop dulu sementara lagipun saya asyik loya2 je. Masuk minggu ke 14, loya2 dah start xde barulah saya try sikit2 tambah pedas2 dlm makanan. Alhamdulillah ok.